Betalingsmåter på norske oddssider

Ettersom det er monopol på spill og kasinoer i Norge, er norske banker forhindret fra å kunne tilby sine tjenester til spillselskaper, spesielt siden lotteriloven ble endret i 2010. Derfor må norske spillere bruke andre betalingsmåter for å kunne gjøre innskudd og uttak på tippesider. Heldigvis er det flere alternativer i dag, noe som betyr at du har veldig gode muligheter når du både setter inn penger og også når du skal ta ut gevinstene dine. Oppdag alle betalingsmåter på norske tippesider i dag og få jevne transaksjoner i alle situasjoner.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 2000 NOK
2
1000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opptil 5.000 kr
5
100% opptil 2000 NOK

Uttakstid varierer veldig

Det viktigste når du velger betalingsmåte er at du ikke trenger å vente for lenge på uttak. Hvor lang tid det tar før du får pengene dine, varierer avhengig av hvilken metode du velger. Noen betaler pengene direkte, for eksempel e-lommebøker. Det kan imidlertid ta litt lengre tid hvis du bruker et vanlig debetkort. Nøyaktig hvor mange betalingsmåter det er hos et spillselskap, varierer ganske mye. Men noen blir funnet oftere enn andre, og det er disse vi bør fokusere på.

Skrill er en populær e-lommebok

Skrill er tilgjengelig hos de fleste bookmakere i Norge i dag. Fordelen med Skrill er at både innskudd og uttak går direkte. Pengene går direkte inn på Skrill-kontoen, og du kan velge hvordan du skal bruke pengene. Mange velger å få et gratis Skrill Mastercard. Deretter kobles saldoen direkte til debetkortet ditt, som du kan bruke hvor som helst. Du kan også velge å overføre pengene fra Skrill til bankkontoen din. Det tar vanligvis 1-3 dager før pengene er på bankkontoen.

Neteller fungerer på en lignende måte

En annen e-lommebok som vises hos mange spillselskaper er Neteller, og den fungerer på samme måte som Skrill. Også her kan du koble til et Mastercard og dermed bruke gevinstene dine overalt. Fordelen er også at både innskudd og uttak skjer direkte, noe som betyr at du aldri trenger å vente på pengene.

Betalingskort kan brukes

Spillselskapene er ikke dumme og har selvfølgelig kommet med et system slik at de kan omgå reglene med norske banker. De gjør dette ved å ansette en tredjepart som fungerer som mellomledd mellom bookmakeren og banken. Dette gjør at du kan bruke Visa eller Mastercard som er knyttet til din norske bank. I tillegg kan du også få gevinstene inn på bankkontoen din, noe som gjør det lettere.

Revolut er tilgjengelig hos noen bookmakere

Revolut er en interessant løsning som stadig mer blir sett av spillselskaper i Norge. Med lave gebyrer for transaksjoner og muligheten til å få et Visa-kort, er det veldig gode forhold for å ta ut penger i minibank eller handle direkte med kortet ditt. Revolut er også en betalingsmåte som du ser oftere og oftere hos norske betting sider. I fremtiden forventer vi at enda flere tar Revolut på grunn av fleksibiliteten.

Bitcoin og kryptovalutaer

Kryptovalutaer som Bitcoin er noe nordmenn har vært kjent med i flere år. Mange spillselskaper lar deg også bruke bitcoin eller andre kryptovalutaer som betalingsmåte. For å gjøre dette trenger du en konto hos Bitcoin, og den enkleste måten er å bruke Bitcoins Norge. Du kan kjøpe Bitcoins med appen Vipps og også selge med samme app. Dette gjør det utrolig enkelt å gjøre innskudd og uttak hos online spillselskaper. Siden Bitcoin ble lansert har flere andre kryptovalutaer kommet inn på markedet, men Bitcoin er det klart vanligste alternativet blant bookmakere i Norge i dag.