Norsk betting – Bookmakere i Norge

I Norge har kulturen rundt spill og pengespill fortsatt å vokse. Som spiller er det mange norske bookmakere å oppdage. Til tross for at det er monopol i Norge, er det mange muligheter for deg. Du trenger ikke spille på Norsk Tipping hvis du ikke vil. I stedet kan du spille hos lisensierte spillselskaper på Malta og dermed få bedre odds og flere alternativer i forskjellige markeder. Det er også norske spillselskaper med utenlandsk lisens med mange norske idretter og gode tilbud for deg.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 2000 NOK
2
1000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opptil 5.000 kr
5
100% opptil 2000 NOK

Langrenn er Norges nasjonale idrett

Norge er overlegen innen langrenn og alpint. Therese Johaug og de andre norske stjernene har samlet tusenvis av medaljer gjennom årene for den norske befolkningen. Derfor er det også mange interessante markeder og muligheter for gode odds når du spiller langrennski. Følg Norges suksess og ta sjansen på å satse på langrenn for å få gode odds på ski.

Vanlige markeder for langrenn er å satse på vinneren av skirennet. Det kan handle om hvem som vinner løpet eller blir topp 3 og får medalje. Du kan også spille forskjellige deltakere mot hverandre om hvem som tar flest medaljer under et mesterskap. Det samme markedet er tilgjengelig mellom nasjoner. Hvem tar mest gull fra Norge og Sverige i et OL eller hvilken nasjon vinner stafetten i verdensmesterskapet? Svaret er vanligvis Norge på disse spørsmålene, og oddsen er alltid tilgjengelig for de norske deltakerne.

Vanlige alternativer for norske spillere

Det er ikke bare den nasjonale sporten som tiltrekker spillere til oddssider. Fotball er verdens desidert største sport og hos spillselskapene er dette tydelig merkbart. Rekkevidden er alltid størst innen fotball og interessen øker mer og mer. Norge har ikke hatt noen direkte suksess for landslaget på lenge, men med en ny generasjon talenter ser det bedre ut enn på lenge. Med Erling Braut Håland og Martin Ødegaard som de største stjernene, er det mye spenning i å satse på norsk fotball. I tillegg til fotball er ishockey og tennis to idretter der det vanligvis er gode odds. Norge har Casper Ruud i tennis som ble den første norske tennisspilleren som vant en ATP-turnering. Forhåpentligvis kan vi se Ruud ta enda mer suksess. I ishockey er Mats Zuccarello den største stjernen og norsk hockey er sterkere enn på mange år.

Populære markeder i Norge

Å satse på kampvinnere er det største markedet i Norge. Da satser du ganske enkelt på laget du tror vil vinne. Hvis du spiller med et handicap, satser du på at lag starter i underlegne. Dette er perfekt når det for eksempel er overlegne lag som ikke har gode odds for å vinne. Med et handikap får du oddsen riktig opp. Hvis det er lagidrett, kan du også satse på antall mål eller riktig resultat i kampen. Det er også mulighet til å satse på målscorere, assists og hvem som får gule eller røde kort i fotball. Hvis det er en individuell sport som tennis, kan du satse på antall poeng i kampen og mye mer som resultat i hvert sett.

Norsk betting - Bookmakere i Norge

Motta en oddsbonus for norsk betting

Hvis du vil kunne plassere enda flere spill uten å spille med samme risiko, er en oddsbonus perfekt. Nesten alle norske bookmakere tilbyr en oddsbonus når du registrerer deg. Hvordan det ser ut varierer, men en innskuddsbonus er uten tvil den vanligste. Ved å motta denne bonusen kan du oppdage all moroa med norsk betting. Mer penger å spille for gir mindre risiko, og det er flere forskjellige bonuser å motta. Finn et tilbud som passer deg og oppdag spenningen ved norsk betting.