Oddsbonus – Hente en bonus på sport

Som ny kunde hos norske spillselskaper kan du velge å motta en oddsbonus. Dette vil bety at du vil bli belønnet med en gave fra spillsiden som takk for at du registrerte deg der. Som spiller har du mange alternativer å velge mellom, og hvordan bonusen formes varierer veldig. Med en bonus får du ikke bare muligheten til å utforske spillselskapet på best mulig måte, du får også gratis penger, noe som gir deg mer penger å spille for uten at du trenger å risikere mer av dine egne penger.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 2000 NOK
2
1000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opptil 5.000 kr
5
100% opptil 2000 NOK

Innskuddsbonus som velkomstbonus

Det er flere forskjellige bonuser, men den hyppigste er innskuddsbonusen som tilbys til nye kunder. Noen gir 100% bonus opp til 1000 kroner, mens andre satser på 500% opp til 500 Kroner. Det er også alternativer i mellom med noen bookmakere. Hvis du gjør et innskudd på 100 kroner og mottar en bonus på 500 kroner, får du hele 600 kroner å spille samtidig som du bare risikerer 100 kroner selv. Bonusen på 1000 kroner gir enda mer, men krever også at du setter inn mer penger. Derfor bør du ikke bare se etter beløpet du kan motta, men også etter prosentandelen som tilbys. Sørg også for å se gjennom reglene og vilkårene slik at du finner ut minimumsodds og annen relevant informasjon som omsetningskrav.

Risikofritt spill

En annen bonus for odds er risikofritt spill. Deretter satser du med dine egne penger som du satte inn. Hvis spillet ikke går inn, får du pengene tilbake fra oddssiden. Noen gir det som kontanter, mens andre i stedet gir det som bonuspenger. Risikofrie spill er fine, men det er andre bonuser mange foretrekker. Årsaken er at risikofritt spill bare gir deg noe hvis du mister innsatsen. Hvis du bruker et risikofritt spill og satser riktig, vil du ikke motta noen gratis penger fra spillselskapet. Derfor bruker mange norske spillere risikofrie spill når de spiller med høye odds. Det føles nesten som bortkastet å bruke et risikofritt spill på en klar favoritt.

Oddsboost

Noen betting selskaper tilbyr boostede odds som en velkomstbonus i stedet for noe annet tilbud. De vanligste er imidlertid boostede odds for eksisterende kunder, ettersom nye spillere foretrekker å motta en innskuddsbonus når de registrerer seg. Det er imidlertid en veldig fin kampanje når du allerede er medlem. Kanskje en stor kamp i Eliteserien eller en finale i Champions League venter. Det er i de store kampene at det er de mest økte oddsen. En boosted odds kan også eksistere hvis det er en klar favoritt i kampen med lave odds. Da satser selskapene oddsen, noe som gjør det mer verdt å spille i et bestemt marked.

Bør jeg motta en bonus på odds?

Spørsmålet mange stiller seg er om det er verdt å motta en oddsbonus eller ikke. Vi tror du absolutt bør motta en oddsbonus, da det vil gi deg perfekte muligheter til å vinne på bookmakeren. Uten bonuser bruker du bare dine egne penger, men ved å motta en bonus er ikke risikoen bare din. Så lenge du har kontroll over omsetningskravene, er det alltid verdt å motta en oddsbonus.

Cashback = Penger tilbake

En cashback bonus tilbys også av noen norske spillselskaper, og denne bonusen er veldig bra. Så betaler bookmakeren tilbake en prosent av tapene dine. For eksempel kan du få 10% tilbakebetaling på alle tap. På slutten av måneden kompilerer spillselskapet hvor mye du har tapt og betaler tilbake den angitte prosentandelen til spillkontoen din.