Cashback er en fin bonus til oddsspilling

Dersom du har litt erfaring med oddsspilling, så kjenner du godt til alle bonusene som bettingselskapene frister med. Du har garantert benyttet deg av noen av disse tilbudene tidligere enten det har vært snakk om gratisspill, rene sportsbonuser eller risikofrie spill. En bonustype som det blir bare mer og mer av hos bookmakerne er cashback. En bonus som beregnes ut fra tidligere oddsspilling, og en bonus som gir deg nye sjanser til å tjene penger på sportsbettingen din dersom du bruker den fornuftig.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 2000 NOK
2
1000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opptil 5.000 kr
5
100% opptil 2000 NOK

Få en cashback-bonus basert på tidligere oddsspilling

De aller fleste bookmakere har cashback. Det er en bonus som bettingselskapet tilbyr deg basert på utfallet av tidligere oddspilling. Samtidig er det ikke en oddsbonus som du kan hente basert på hvor mye du har spilt odds for, eller hvor mye du har vunnet på oddsspillingen. Cashback er en bonus som tilbys dersom du har gått i minus med spillingen din i en definert periode. 

Bookmakerne tilbyr cashback basert på nettotapet ditt. Et nettotap som du har fått i definerte tidsperioder som den siste uken, de siste 14 dagene eller den siste måneden. Mange spillselskaper har cashback kun i forbindelse med tidsbestemte kampanjer, mens andre bettingselskaper tilbyr cashback hele tiden.

cashback

Beregningen av cashback

Cashback beregnes altså ut ifra nettotapet ditt i en definert tidsperiode. Nettotapet er det du har spilt odds for minus alle gevinstene du har fått. Har du spilt odds for 15 000 kroner den siste uken og samtidig sikret deg gevinster på til sammen 10 000 kroner, er nettotapet ditt på 5000 kroner.

Hvor mye du kan få i cashback varierer fra bookmaker til bookmaker. Noen gir cashback for hele nettotapet uansett om det er stort eller lite. Imidlertid opererer de fleste med cashback opptil et visst beløp. Hvor mye du kan få varierer også, men det virker som om 10% av nettotapet er mye brukt, selv om enkelte har prosentsatser som er både større og mindre enn dette.

Kanskje finner du en cashback-bonus på 10% opptil 1500 kroner hos en bookmaker du har spilt odds hos. Dersom nettotapet ditt har vært på 15 000 kroner i den definerte tidsperioden, kan du hente den maksimale cashback-bonusen på 1500 kroner. Hadde nettotapet ditt derimot vært på 4000 kroner ville det blitt 400 kroner i cashback siden det er 10% av nettotapet ditt.  

Av og til har du kanskje vært ekstra ivrig med oddsspillingen uten at det har gjenspeilet seg i resultatene. Kanskje er nettotapet blitt på 20 000 kroner, og i det tilfellet blir det 1500 kroner i cashback på deg. Du får altså ikke 2000 kroner, men den maksimale bonusen på 1500 kroner. Hos en bookmaker med cashback uansett størrelsen på nettotapet, hadde du derimot fått 2000 kroner i bonus.

Vilkårene for cashback varierer

Hvilke vilkår og betingelser cashback-bonusene tildeles med varierer bookmaker til bookmaker. Noen ganger tildeles cashback uten omsetningskrav. Da bestemmer du selv om du bruker bonusen til oddsspilling eller tar den ut i ekte penger. Andre ganger tildeles bonusen med et omsetningskrav på 1x og gjerne med krav om minsteodds. Slike betingelser gjør at du kan miste deler av eller hele bonusen når du gjennomspiller betingelsene. Er imidlertid hensikten med å hente cashback-bonusen å redusere nettotapet ytterligere, spiller det ingen rolle om den må omsettes en gang. 

Noen ganger kan for eksempel omsetningskravene være enda større, og jo større de er, desto større blir risikoen for at du mister bonuspengene når du møter disse kravene. Likevel bør du hente disse bonusene siden du ansett ikke taper noe på det, samtidig som du får vinnersjanser på bookmakerne i Norges regning.